Wie zijn wij?

Hé, jij daar,

Weet je op zondag niet wat doen? Hou je van kampen bouwen? Bouw je graag je eigen slaapplaats en bed? Of speel je gewoon graag spelletjes met je vriendjes en vriendinnetjes?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn de 26ste-Eduardusscouts uit Merksem en elke zondag beleven wij een dag vol pret, avontuur en nog veel meer. Samen met de andere leden en de leiding maken we van elke zondag een onvergetelijke ervaring. Daarnaast gaat iedere tak elk jaar minstens 1 keer op weekend. En als kers op de taart is er natuurlijk het kamp in de grote vakantie. Niets zo leuk als een week (of langer voor de oudere takken) samen met je vrienden, vriendinnen en de leiding het varken uithangen.

Ben je ouder dan 17 jaar en heb je zin om bij de scouts te komen? Dan hebben we goed nieuws, want ook in onze leidingsploeg is er nog plaats voor jou. Naast de fantastische zondagen en een onvergetelijke kamp met de leden, heb je natuurlijk ook nog de avonturen met je medeleiding. In leiding worden vriendschappen voor het leven gesmeed.

Lid of leiding worden iets voor jou? Je kan ons op zondag vinden op de speelplaats van Sint-Eduardus in Merksem (Broeder Frederikstraat 3). Of je kan een mailtje sturen naar groepsleiding@scouts26.be en dan geven we je met alle plezier extra info!

Onder paradop vind je onze planning en onder takken krijg je wat extra info over de verschillende  takken.

Hopelijk tot zondag,

De leiding van de 26