Takwerking

Kapoenen (6-8 jaar)

Onze kapoen beleven elke zondag tussen 14u en 17u de gekste avonturen. Ze spelen spelletjes, knutselen, maken nieuwe vriendjes, plagen de leiding,… Kortom, ze kunnen zich helemaal uitleven. Wil je al eens een kijkje nemen wie de leiding is met wie je op avontuur gaat? Klik dan hier.

Specifieke vragen voor de Kapoenenleiding? Spreek ze aan op zondag of stuur een mailtje naar kapoenen@scouts26.be

Welpen (8-11 jaar)

Onze welpen zijn te vinden in de bossen en parken van Merksem. Elke zondag van 10u tot 17u amuseren ze zich samen met andere welpen en leiding te pletter. Altijd al willen weten hoe je een supercool kamp maakt, in de roos kan schieten met een klakkebuis of een supermooi vriendschapsbandje maakt? Dat kan allemaal bij onze welpen. Leer hier de welpenleiding van dit jaar al een beetje kennen.

Specifieke vragen voor de welpenleiding? Spreek ze aan op zondag of stuur een mailtje naar welpen@scouts26.be

Jonggivers (11-14 jaar)

Bij de Jonggivers wordt alles nog wat avontuurlijker dan het al was. Zelf je bed sjorren, leren kaart lezen of vuur maken. Het zijn maar een paar dingen die je kan leren bij de Jonggivers. Daarnaast spelen we natuurlijk ook nog geweldige bosspelen en uitdagende stadspelen. De jonggiverleiding zorgt elke zondag tussen 10u en 17u voor onvergetelijke avonturen. Meer te weten komen over de jonggiverleiding? Dat kan hier.

Specifieke vragen voor de jonggiverleiding? Spreek ze aan op zondag of stuur een mailtje naar jonggivers@scouts26.be

Givers (14-17 jaar)

Onze oudste leden zijn op zondag tussen 10u en 17u te vinden in de wijde omgeving van Merksem. Ze trekken er vaak op uit, met of zonder leiding. Al houdt de leiding altijd nog wel een oogje in het zeil. En natuurlijk doen ze ook alle dingen die scouts zo leuk maakt: Spelletjes spelen, technieken verbeteren en aanleren,… Wil je weten wie dit jaar onze givers gaat entertainen? Klik dan hier

Specifieke vragen voor de giverleiding? Spreek ze aan op zondag of stuur een mailtje naar givers@scouts26.be