Hallo iedereen,

Welkom op het welpengedeelte van de nieuwe website. Momenteel is de inhoud nog wat sober, maar gaandeweg zal dit onderdeel bijgevuld worden. We zullen steeds trachten de site up to date te houden. Probeer dan ook steeds na te kijken of er nog wijzigingen gebeurd zijn (materiaal meebrengen, verandering van het programma, …).

Misschien even kort starten met een voorstelling van onze welpentak. Welpen zijn jongens en meisjes die aan het begin van het scoutsjaar 8 tot 11 jaar oud zijn. Deze leeftijd zorgt ervoor dat men al wat moeilijkere activiteiten kan doen in vergelijking met de kapoenen. Toch blijft bij de welpen nog veel ruimte over voor fantasie en inleving. Dit maakt de welpentak volgens ons dan ook uniek. Verder zijn voor ons volgende kernwoorden van belang binnen onze tak: een actief buitenleven, ontluikende verantwoordelijkheid, werken in teamverband en vriendschap.

De welpen worden elke zondag in goede banen geleid door een team van leiders en leidsters. Dit team staat garant voor een mix van ervaring en jong enthousiasme. Deze mix zal ook dit jaar weer zorgen voor een spetterend jaar. Wie deze leiders concreet zullen zijn, kan u zelf komen ontdekken op de overgangen (op de speelplaats van de middelbare school Sint-Eduardus)!

Een stevige linker,

Den Akela!


Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de welpen:

Maxim Mandeville

Maxim Mandeville

In leiding bij : Welpen

Jarne Fokker

Jarne Fokker

In leiding bij : Welpen

Sarah Lallemand

Sarah Lallemand

In leiding bij : Welpen